KOSOVË

Në Kosovë periudha e parë e vitit shkollor përfundon më 30 dhjetor 2021, dhe e dyta fillon më 10 janar 2022

Ministria e Arsimit, Shkencës, Teknologjisë dhe Inovacionit (MAShTI) ka njoftuar se periudha e parë e vitit shkollor 2021/2022 përfundon më 30 dhjetor 2021, pra pushimi dimëror fillon më 31 dhjetor në të gjitha nivelet e arsimit parauniversitar.

Më poshtë gjeni vendimin: Përgatiti: Era Baliu, gazetare përgjegjëse e Portalit Shkollor Albas për Kosovën© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

1,255 Lexime
2 vjet më parë