MAS

Programi i praktikës profesionale për profesionin e rregulluar të mësuesit

Ministria e Arsimit dhe Sportit ka publikuar programin e praktikës profesionale për profesionin e rregulluar të mësuesit.

833 Lexime
4 vjet më parë