Manual

Programi kundër bullizmit- Manual për punonjësit e shërbimit psiko-social në shkollë

Ky program përpiqet të krijojë lidhje, duke ofruar mundësi për nxënësit, që të marrin vendime, në marrëdhënie bazuar në mirëkuptimin, në respektin, në besimin, në të dëgjuarit e vetes, në të dëgjuarit e tjetrit dhe në të pasurit e një zëri.

Ky program përpiqet të krijojë lidhje, duke ofruar mundësi për nxënësit, që të marrin vendime, në marrëdhënie bazuar në mirëkuptimin, në respektin, në besimin, në të dëgjuarit e vetes, në të dëgjuarit e tjetrit dhe në të pasurit e një zëri.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

2,054 Lexime
1 vit më parë