MATURA SHTETËRORE 2019

Rezultatet e gjuhës shqipe dhe letërsisë, Matura Shtetërore

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka publikuar rezultatet e provimit të maturës shtetërore, gjuhës shqipe dhe letërsisë. Maturantët mund të mësojnë rezultatin që kanë arritur në këtë provim nëpërmjet ID-së së tyre.

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka publikuar rezultatet e provimit të maturës shtetërore, gjuhës shqipe dhe letërsisë. Maturantët mund të mësojnë rezultatin që kanë arritur në këtë provim nëpërmjet ID-së së tyre.

(Portali Shkollor)

959 Lexime
1 vit më parë