Dokumenti

Standardet profesionale për drejtuesit e institucioneve arsimore parashkollore

Dokumenti i Standardeve profesionale për drejtuesit e kopshteve synon t'i ndihmojë drejtuesit në zhvillimin e detyrave, përgjegjësive dhe funksioneve brenda institucioneve arsimore që drejtojnë.

Dokumenti i Standardeve profesionale për drejtuesit e kopshteve synon t'i ndihmojë drejtuesit në zhvillimin e detyrave, përgjegjësive dhe funksioneve brenda institucioneve arsimore që drejtojnë.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

2,215 Lexime
1 vit më parë