Vlerësimi i mësuesve

Udhëzimi mbi kriteret dhe procedurat e kualifikimit të mësuesve për vitin 2021

Ky udhëzim ju njeh me dispozitat e përgjithshme të provimit të kualifikimit të mësuesve, me kriteret, me përmbajtjen e portofolit të kandidatit, procedurat e ankimit, si dhe me shtojcën 1 dhe 2, që tregojnë formatin e vlerësimit të portofolit të kualifikimit të punonjësve arsimorë në të gjitha ciklet.

Ky udhëzim ju njeh me dispozitat e përgjithshme të provimit të kualifikimit të mësuesve, me kriteret, me përmbajtjen e portofolit të kandidatit, procedurat e ankimit, si dhe me shtojcën 1 dhe 2, që tregojnë formatin e vlerësimit të portofolit të kualifikimit të punonjësve arsimorë në të gjitha ciklet.


 

©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.  

4,715 Lexime
3 vjet më parë