MËSIMI VIRTUAL

Analizë e veprave letrare, klasa XII

Mësuesja Denisa Çela ka sjellë në redaksinë e Portalit Shkollor, disa video ilustruese dhe orientuese, në të cilat analizon vepra letrare. Këto vepra janë pjesë e programit të maturës shtetërore.

Ata të cilët po përjetojnë një sfidë më të madhe janë maturantët. Mësimi virtual bën që të mos humbasin asnjë mësim, në mënyrë që të ndihen të përgatitur kur t’u afrojë data e provimeve të maturës shtetërore. 


Mësuesja Denisa Çela ka sjellë në redaksinë e Portalit Shkollor, disa video ilustruese dhe orientuese, në të cilat analizon vepra letrare. Këto vepra janë pjesë e programit të maturës shtetërore. 


Fragmentet e marra në shqyrtim vijnë nga veprat “Shkëlqimi dhe rënia e shokut Zylo” e shkrimtarit shqiptar Dritëro Agolli, “Katedralja e Parisit” e V. Hygo, si dhe analiza e plotë e veprës së famshme Shekspiriane, “Hamleti”. 


Mësuesja i uron suksese të gjithë nxënsve, kryesisht maturantëve, për të cilët është e bindur se do t’i finalizojnë studimet në mënyrë të sukssesshme.   


Klikoni këtu për të parë listën e plotë të veprave, pjesë e programit të maturës shtetërore

Kikoni këtu për analizën e veprës "Shkëlqimi dhe rënia e shokut Zylo"

Klikoni këtu për analizën e veprës "Katedralja e Parisit"

Klikoni këtu për analizën e "Hamletit"


(Portali Shkollor)

6,111 Lexime
3 vjet më parë