MODEL

Blueprint-i i testit të tremujorit të dytë, Histori XII

Ky është një model referues për realizimin e testit të tremujorit të dytë, të cilin çdo mësues e përdor duke e përshtatur sipas nivelit të njohurive që do të testojë dhe nivelit të nxënësve që do të testohen. Modeli është përgatitur nga mësuesja Mirela Sakej.

Blueprin-ti i testit të tremujorit të dytë

Lënda: Histori me zgjedhje 

Klasa: XII

Punoi: Mirela Sakej   

Gjimnazi “Oso Kuka”, Shkodër 

Publikim N.Allkja Biçaku 

©Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

6,461 Lexime
3 vjet më parë