MODELE

Detyra portofoli për të gjitha lëndët dhe periudhat nga klasa e parë në klasën e pestë

Për mësuesit e arsimit fillor sjellim modele detyrash portofoli nga klasa e parë në klasën e pestë, për të tria periudhat e vitit shkollor 2020-2021. Ato përmbajnë: detyra krijuese, hulumtuese, zbatuese dhe detyrë projekti. Detyrat janë përgatitur nga mësuesja jonë bashkëpunëtore Violeta Nipolli Kuqi.

Këto janë detyra portofoli për nxënësit nga klasa e parë në klasën e pestë për të tria periudhat e vitit shkollor. 


Ato përmbajnë: detyra krijuese, hulumtuese, zbatuese dhe detyrë projekti që përmbledh 20 përqindëshin e vlerësimit portofol. 


Ndryshe nga vitet e tjera, të gjitha detyrat e portofolit janë të dokumentuara në një platformë të vetme sipas kritereve të vlerësimit dhe nivelit për çdo notë: për klasën e parë deri në të tretë sipas vlerësimit përshkrues dhe për klasën e katër e të pestë vlerësim me notë. Temat janë bazuara në planin mësimor, ndërsa rezultatet e të nxënit janë mbështetur në programin mësimor sipas kompetencave të lëndës dhe të tematikave përkatëse.  


Këto detyra janë përgatitur nga mësuesja jonë bashkëpunëtore Violeta Nipolli Kuqi. 


DETYRË PORTOFOLI - KLASA E PARË 

DETYRË PORTOFOLI - KLASA E DYTË 

DETYRË PORTOFOLI - KLASA E TRETË 

DETYRË PORTOFOLI - KLASA E KATËR 

DETYRË PORTOFOLI - KLASA E PESTË

Përgatiti për publikim N.Allkja Biçaku 

Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

39,019 Lexime
3 vjet më parë