Përmbledhje

Gjuha shqipe përmes letërsisë ndër vite

Kjo është një nga përmbledhjet dhe punimet më të bukura rëalizuar nga nxënësit përsa i përket gjuhës përmes letërsisë shqiptare ndër vite. Ky material është punuar nga nxënëset Alisia Zissi dhe Marissa Dhima të shkollës “Ernest Koliqi”.

Letërsia shqiptare ndër vite nga nxënëset Alisia Zissi dhe Marissa Dhima të shkollës “Ernest Koliqi”, Tiranë 

Publikim N. Allkja Biçaku 

©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

933 Lexime
9 muaj më parë