Model

Hartimi dhe zbatimi i Planit Edukativ Individual (PEI)

Material informues dhe ndihmës për hartimin dhe zbatimit e Planeve Edukative Individuale nga mësuesit që punojnë në shkollat gjithëpërfshirëse. Gjithëpërfshirja kërkon jo vetëm ndërgjegjësim dhe pranim, por dhe cilësi në përfshirje dhe mësimdhënie. Përgatiti Xhensila Kokoshi.

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

5,467 Lexime
2 vjet më parë