Ju paraqesim 20 gjërat që çdo vajzë ka nevojë t’i dijë

Çdo femër meritontë jetojë një jetë të mrekullueshme

Po ju paraqesim 20 gjërat që çdo vajzë kanevojë t’i dijë. Ka edhe shumë të tjera që ndoshta i kemi harruar, na i tregoniju.

1.     Si të ndërrojë një gomë (makine).

2.     Si të heqë baterinë e makinës.

3.     Si të kryejë pagesat e taksave tuaja.

4.     Si të largohet nga një argument.

5.     Si të visheni për ndonjë rast: nga një intervistë pune e deri në ndonjë festivaltë muzikës.

6.     Të dijë madhësinë aktuale të sytjenave.

7.     Të dijë si të gatuajë

8.     Si të pranojë një kompliment.

9.     Të dijë se të marrësh rrezikun për të bërë gjëra, është gjithmonë gjëja më e vlefshme.

10.  Të dijë pilulat më të mira për kontroll të lindjes (dhesi ti përdorë ato).

11.  Si të qëndrojë ulur në një restorant dhe të tregojë vetëbesim.

12.  Si të kërkojë për promocionin që e keni fituar.

13.  Si të harrojë një ish të dashur.

14.  Si t’i tregoni dikujt nevojat tuaja.

15.  Si të pyseni dikë për një takim të besueshëm.

16.  Si të pranoni dhe duani trupin tuaj.

17.  Kur t’i jepni fund një lidhjeje.

18.  Si të udhëtoni vetëm me makinë.

19.  Si të largoheni nga miqtë të cilët ju bëjnë të ndjeheni keq.

20.  Kur të thërrisni një ekspert për ndihmë.

1,958 Lexime
8 vjet më parë