Portofoli i nxënësit

Klasa V, vlerësimi i portofolit për të gjitha lëndët, periudha shtator–dhjetor

Blerina Dhamo, mësuese e klasës së pestë në shkollën 9- vjeçare Gjuzaj- Lushnjë, ka përpiluar vlerësimin e portofolit të të gjitha lëndëve të klasës së pestë për periudhën mësimore shtator–dhjetor 2019.

Më poshtë do të njiheni me portofolin e lëndëve të klasës së V të gjuhës shqipe, matematikës, diturisë së natyrës, qytetarisë, historisë, muzikës, artit pamor, teatrit, edukimit fizik dhe aftësimit teknologjik. Portofoli është hartuar nga mësuesja e klasës së pestë në shkollën 9- vjeçare Gjuzaj- Lushnjë, Blerina Dhamo. 

(Portali Shkollor) 

10,077 Lexime
3 muaj më parë