PUBLIKIMI

Matura Shtetërore 2021, testet dhe skemat e vlerësimit për provimin e Gjuhës së huaj

Qendra e Shërbimeve Arsimore ka publikuar në faqen zyrtare testet dhe skemat e vlerësimit të provimit të gjuhës së huaj, për Maturën 2021. Variantet e pyetjeve dhe përgjigjeve i gjeni më poshtë.

Gjuha Angleze


Testi anglisht B1-A

Testi anglisht B1-B

Testi anglisht B2-A

Testi anglisht B2-B

Skemë e vlerësimit anglisht B1-A

Skemë vlerësimi anglisht B1-B

Skemë vlerësimi anglisht B2-A


Gjuha Italiane


Testi anglisht B1-A

Testi italisht B1-B

Testi italisht B2-A

Testi italisht B2-B

Skemë e vlerësimit italisht B1-A

Skemë vlerësimi italisht B1-B

Skemë vlerësimi italisht B2-A

Skemë vlerësimi italisht B2-B


Gjuha Frënge


Testi frëngjisht B1-A

Testi frëngjisht B1-B

Testi frëngjisht B2-A

Testi frëngjisht B2-B

Skemë e vlerësimit frëngjisht B1-A

Skemë vlerësimi frëngjisht B1-B

Skemë vlerësimi frëngjisht B2-A

Skemë vlerësimi frëngjisht B2-B


Gjuha Gjermane

Testi gjuhë gjermane

Skemë vlerësimi gjermanisht 


Gjuha Ruse

Skemë vlerësimi rusisht


Gjuha Spanjolle

Skemë vlerësimi spanjisht  


Gjuha Turke

Skemë vlerësimi turqisht
©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.   

17,153 Lexime
2 vjet më parë