ESEJA

Mësuesja Leta Mlogja: Hapat e shkrimit të një eseje dhe vlerësimi i saj

Materiali i mëposhtëm ju njeh me hapat e shkrimit të një eseje dhe mënyrën se si mund të vlerësohet ajo. Ai është përgatitur nga mësuesja Leta Mlogja, nga shkolla 9-vjeçare “Dragoç”.

Tema: Si të shkruajmë një ese

Mësuesja: Leta Mlogja

Shkolla 9-vjeçare “Dragoç”

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

1,316 Lexime
1 vit më parë