Model

Model ditari për mësuesit ndihmës

Përgjithësisht në punën e tyre, mësuesit ndihmës hasin mungesë të një modeli se si duhet ta bëjnë ditarin, pasi për këtë gjë nuk ka ndonjë udhëzim konkret. Ndaj ne sjellim një model të punuar nga mësuesja dhe njëkohësisht drejtuesja e Rrjetit Profesional të mësuesve ndihmës të Tiranës, Kleni Buzo.

Model ditari për mësuesit ndihmës nga Kleni Buzo, mësuese ndihmëse, pranë shkollës 9-vjeçare "Hasan Prishtina" dhe Drejtuese e Rrjetit Profesional, te mësuesve ndihmës, Tiranë.


©Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

16,416 Lexime
2 vjet më parë