MODEL

Model plani edukativ për ciklin AMU, klasa 6-9

Ky është një model plani i cili do t’ju nevojitet për këtë vit të ri shkollor, për klasat e ciklit të arsimit të mesëm të ulët, apo e thënë ndryshe për klasat 6-9. Plani edukativ është përgatitur nga mësuesja Yllka Muka. Ju mund t’i referoheni këtij plani për të përshtatur tuajin.

Plani edukativ është një nga planet që juve ju duhet në punën tuaj si mësues gjatë vitit shkollor 2020-2021. Nisur nga kjo, ne po ju paraqesim një model plani i cili mund të përshtatet nga vet ju për secilën klasë të ciklit të arsimit të mesëm të ulët. 


Ky model, i cili përmban planin edukativ sintetik dhe atë analitik, është përgatitur nga mësuesja Yllka Muka. 


Ju mund t’i referoheni këtij plani për të përshtatur tuajin.

Përgatiti për publikim N.Allkja.Biçaku 

©Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

14,497 Lexime
1 vit më parë