Model

Model plani për ekipin lëndor të shkencave natyrore

Mësuesja Mimoza Lalaj ndan një model plani të punës së ekipit lëndor të shkencave natyrore: matematikë, fizikë, TIK, aftësim teknologjik, biologji dhe kimi.

Model plani për ekipin lëndor 

Lëndët e shkencave natyrore 

Përgatiti Mimoza Lalaj


©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

2,399 Lexime
1 muaj më parë