MODELE TË GATSHME

Modele testimesh dhe detyra përmbledhëse për ciklin fillor (prill – qershor)

Këto janë modele testesh dhe detyra përmbledhëse për nxënësit e klasave fillore, nga klasa e parë në të pestë. Ato janë përgatitur nga mësuesja jonë bashkëpunëtore, Violeta Kuqi, për periudhën e tretë, prill – qershor 2020.

Testime dhe detyra përmbledhëse për periudhën e tretë

Prill – Qershor

Klasa I – V

Punoi: Violeta Kuqi 

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

13,804 Lexime
1 vit më parë