METODA

Modele vlerësimi online për çdo dy javë me simbole dhe me notë, vlerësim portofol, vlerësim test tremujor

Për mësuesit e ciklit fillor sjellim modele vlerësimi në kushtet e mësimit online. Tri llojet e vlerësimit: vlerësimi i vazhduar për çdo lëndë me simbole dhe me notë për çdo dy javë, vlerësim portofol, detyra hulumtuese, krijuese, projekte, vlerësim test tremujor. Për lehtësim jua sjellim në formatin Exel.

 

Arsimi fillor, Tre llojet e vlerësimit për periudhën e tretë 


Punoi: mësuesja Violeta Kuqi Plan pune për çdo 2 javë sipas lëndëve e temave mësimore periudha tretë. Klikoni këtu. 

Vlerësim i vazhduar një herë në dy javë; vlerësim test; vlerësim portofol. Klikoni këtu

Vlerësim i vazhduar me simbole, periudha tretë. Klikoni këtu
© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

3,424 Lexime
1 vit më parë