MODEL

Orë mësimore në lëndën e Qytetarisë V, me temë “Mjetet e transportit dhe konfliktet në rrugë”

Mësuesja Blerina Dhamo, e shkollës “Harun Greca”, Lushnjë, ka realizuar një orë mësimore, në lëndën e Qytetarisë, me temë “Mjetet e transportit dhe konfliktet në rrugë”

Mësuesja Blerina Dhamo, e shkollës “Harun Greca”, Gjuzaj, Lushnjë, ka realizuar një orë mësimore, në lëndën e Qytetarisë, me temë “Mjetet e transportit dhe konfliktet në rrugë”. Ora mësimore është realizuar për klasën e pestë.

© Portali Shkollor - Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

862 Lexime
1 vit më parë