Orë model

Orë mësimore në lëndën Gjeografi X, e përshtatur për testin PISA

Në të gjitha shkollat në vend kanë filluar përgatitjet paraprake për të arritur rezultate të kënaqshme në testin PISA 2025. Më poshtë paraqesim një orë gjeografie për klasat e 10-ta në temën “Bora e përhershme dhe akullnajat” e përshtatur për testin PISA. Përgatiti mësuesja Edlira Angjeliu.

Në të gjitha shkollat në vend kanë filluar përgatitjet paraprake për të arritur rezultate të kënaqshme në PISA 2025. Në orën mësimore, mësuesi duhet të përshtatë informacionin teorik me modelin e testit PISA dhe çka është më e rëndësishme ta paraqesë në mënyrë sa më interesante për nxënësit. 


Ndaj Edlira Angjeliu, mësuese gjeografie në qytetin e Beratit, ndaj me kolegët një orë gjeografie, klasa X, në temën “Bora e përhershme dhe akullnajat” e përshtatur me testin PISA. ©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

1,301 Lexime
3 muaj më parë