Model

Orë model leximi jashtë klase dhe dramatizim i mbështetur në librin “Udhëtim në botën e pemëve”

Model i një orë leximi jashtë klase me etapat e saj dhe një orë teatri ku dramatizohet në role, mbështetur në librin “Udhëtim në botën e pemëve” të autorit Le Kruzo. Përgatiti mësuesja Violeta Kuqi dhe nxënësit e klasës së 5-të të shkollës "Sul Harri", Elbasan.

Ditar në lëndën e gjuhës shqipe dhe teatrit për periudhën e dytë, klasa V 

Periudha II

Fusha: Arte

Lënda: Gjuhë shqipe&Teatër

Shkalla: II

Klasa: 5-të

Kjo nuk është një orë leximi jashtë klase siç jemi mësuar të shohim apo të jemi pjesë! Duke dalë nga ambientet e klasës/shkollës, mësuesja e palodhur Violeta Kuqi bashkë me nxënësit e saj të klasës së 5-të B të shkollës “Sulë Harri” në Elbasan, sjellin një orë e cila shërben si model i zhvillimit të orëve të tilla të leximit jashtë klase. Nxënësit në fund kanë përgatitur edhe një dramatizim të mbështetur po në librin që kanë lexuar, i cili quhet “Udhëtim në botën e pemëve” nga autori J.M.G. Le Clezio. 

Orën model mund ta ndiqni në videon e mëposhtëme 

Publikim N.Allkja Biçaku 

©Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

9,187 Lexime
3 vjet më parë