Model

Orë përsëritje Biologji Xll, bazuar në rezultatet e të nxënit të Maturës Shtetërore

Kjo që po ju paraqesim është një orë model përsëritjeje në lëndën e Biologjisë, klasa XII, bazuar në rezultatet e të nxënit të Maturës Shtetërore dhe e realizuar nga mësuesi i këtij profili Bledi Lipo.

Në këtë orë përsëritjeje përfshihen kapitujt: 

1- Frymëkëmbimi dhe Qarkullimi 

2-Bimët

Publikim N.Allkja Biçaku 

©Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

2,763 Lexime
3 vjet më parë