Matematikë

"Pikat në rrjetin koordinativ", orë model në klasën e tretë

Profesor Elhami Hasani ka përgatitur një orë model në lëndën e matematikës në klasën e tretë planifikimin e së cilës ka vendosur ta ndajë me kolegët. Mësimi boshti koordinativ dhe një orë me pjestim e zbërthime...

5,574 Lexime
4 vjet më parë