PLAN KONSULTIMESH

Plan konsultimesh për maturën shtetërore

Ky plan pune për maturën shtetërore i përgatitur nga Entela Kazazi, mbi lëndën e Gjuhës shqipe dhe Letërsisë bërthamë, u vjen në ndihmë mësuesve, duke krijuar një model alternativ...

Ky plan pune për maturën shtetërore i përgatitur nga Entela Kazazi, mbi lëndën e Gjuhës shqipe dhe Letërsisë bërthamë, u vjen në ndihmë mësuesve, duke krijuar një model alternativ, me numër orësh, temash dhe konsultimesh. Gjuha dhe Letërsia janë të përfshira në plan, ku secilës u lihet e njejta hapësirë.


(Materialin mun d ta shkarkoni më poshtë)

(Portali Shkollor)

1,771 Lexime
5 muaj më parë