Projekt

Plan kurrikular/Tema: Komunikimi dhe leximi mjete dhe kulturë për formimi e një njeriu të dobishëm

Ky është një plan projekt kurrikular në ndihmë të mësuesve të gjimnazit për lëndën Gjuhë Shqipe dhe Letërsi, klasa 11-të, viti shkollor 2020-2021. Tema e punuar nga Dr. Ermira Ymeraj për këtë projekt është: Komunikimi dhe leximi mjete dhe kulturë për formimi e një njeriu të dobishëm.

PLANI I PROJEKTIT KURRIKULAR

Lënda: Gjuhë Shqipe dhe Letërsi

Klasa: XI

VITI SHKOLLOR

2020-2021


Përgatiti për publikim Nanila Allkja Biçaku

Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

3,091 Lexime
3 vjet më parë