Modele

Plan projekte ndërlëndore për Arsimin Fillor, viti shkollor 2021-2022

Ju paraqesim modele planesh ndërlëndore për klasat I-V për vitin shkollor 2021-2022. Planet përmbledhin lëndët e përfshira, orët për çdo lëndë, organizimin për çdo fazë. Rezultatet e të nxënit, përshkrimin e projektit dhe mënyrën e vlerësimit të projektit. Përgatiti bashkëpunëtorja jonë Violeta Kuqi.

PLAN PROJEKTE NDËRLËNDORE, KLASAT I-II-III-IV-V

 VITI SHKOLLOR 2021-2022 Klasa I

Klasa II

Klasa III

Klasa IV

Klasa V 

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

23,193 Lexime
2 vjet më parë