MODELE

Plan projekte ndërlëndore për Arsimin Fillor, viti shkollor 2022-2023

Ju paraqesim modele planesh ndërlëndore për klasat I-V për vitin shkollor 2022-2023. Planet përmbledhin lëndët e përfshira, orët për çdo lëndë, organizimin për çdo fazë. Rezultatet e të nxënit, përshkrimin e projektit dhe mënyrën e vlerësimit të projektit. Përgatiti bashkëpunëtorja jonë Violeta Kuqi.

PLAN PROJEKTE NDËRLËNDORE, KLASAT I-II-III-IV-V

VITI SHKOLLOR 2021-2022 


Klasa I

Klasa 2

Klasa 3


Klasa 4


Klasa 5


© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

28,550 Lexime
1 vit më parë