Modele

Plan projekte vjetore për klasat I-V, për çdo lëndë

Po ju paraqesim modele planesh projekti vjetor për arsimin fillor për çdo lëndë dhe me shpërndarje të orëve, punuar nga Violeta Kuqi. Për klasat nga e para në të pestë tek këto plane tregohen etapat e secilës fazë, përcaktohen të gjitha zërat që duhen në ndërtimin e një projekt plani mësimor.

Këto që do ju paraqesim sot janë modele plan projektesh vjetore për çdo lëndë dhe me shpërndarje të orëve për klasat e ciklit të ulët. Për klasat nga e para në të pestë tek këto plane tregohen etapat e secilës fazë, përcaktohen të gjitha zërat që duhen në ndërtimin e një projekt plani mësimor. 

Modelet janë përgatitur nga mësuesja jonë bashkëpunëtore, Violeta Kuqi. PLAN PROJEKTI-KLASA 1

PLAN PROJEKTI-KLASA 2

PLAN PROJEKTI-KLASA 3

PLAN PROJEKTI-KLASA 4

PLAN PROJEKTI-KLASA 5

Përgatiti për publikim N.Allkja.Biçaku 

©Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

9,936 Lexime
5 muaj më parë