MODEL

Plan pune për zhvillimin e orëve mësimore online, Gjuhë shqipe VI

Ju paraqesim një model plani pune për zhvillimin e orëve mësimore online për klasën e gjashtë në lëndën e gjuhës shqipe. Plani mbi kompetencat, temat mësimore, punën e mësuesit dhe detyrat e nxënësve është realizuar nga mësuesja Rezarta Gjergji.

Plan punë dy javore për mësimdhënien nga shtëpia mbi kompetencat, temat mësimore, punën e mësuesit dhe detyrat e nxënësve në lëndën e gjuhës shqipe, klasa VI. 


“Jam mbështetur në planin mësimor të periudhës së dytë, si dhe punoj me librin e shtëpisë botuese Albas”, kështu është shprehur mësuesja e cila ka realizuar këtë plan, Rezarta Gjergji. 


Plan pune për zhvillimin e orëve mësimore online 

Lënda: Gjuhë shqipe

Klasa: VI

Mësuese: Rezarta Gjergji

Shkolla 9-vjeçare “ Kushtrimi i lirisë” Durrës

(Portali Shkollor)

2,543 Lexime
5 muaj më parë