Model

Plan veprimtarish për periudhën e mësimit plotësues për klasën e dytë

Ju paraqesim një plan model veprimtarish për periudhën 1- 24 shtator 2021 për klasën e dytë. Plani është hartuar sipas udhëzimit të ri të MASR nga mësuesja Blerina Dhamo.

Plani i veprimtarive për orët e përsëritjes

Klasa: II

Lënda: Gjuhe shqipe dhe Matematikë  


Punoi: Blerina Dhamo

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

5,607 Lexime
2 vjet më parë