PLANET ANGLISHT

Planet mësimore Gjuhë Angleze, Klasa IX dhe XII, periudha parë

Në ndihmë të mësuesve sjellim planet mësimore për lëndën Gjuhë Angleze të klasës së 9-të dhe 12-të, për periudhën e parë, shtator-dhjetor. Këto plane janë hartuar sipas udhëzimeve të fundit të MASR-së për vitin shkollor 2020-2021.

Më poshtë do të gjeni materialet në PDF (lehtësisht të shkarkueshme) mbi planet mësimore për lëndën Gjuhë Angleze, klasa 9-të dhe 12-të. GJUHË ANGLEZE IX

GJUHË ANGLEZE XII 

Përgatiti për publikim Nanila Allkja Biçaku

© Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

10,603 Lexime
3 vjet më parë