PLANET E REJA

Planet mësimore të ALBAS për AMU sipas udhëzimeve të reja të MASR

Në këtë artikull do të gjeni të përmbledhura planet mësimore të Arsimit të Mesëm të Ulët nga Shtëpia Botuese Albas. Këto plane janë bazuar në udhëzimet e reja të MASR. Në vijim do të publikojmë edhe planet e lëndëve të tjera të këtij cikli që nuk ndodhen në këtë material, pasi jemi në proces pune.

Shtëpia Botuese Albas, duke uruar të gjithë mësuesit për një fillim të mbarë të shkollës, sjell planet e reja mësimore për vitin 2020-2021(AF, AMU, AML), sipas udhëzimeve të reja nga Ministria e Arsimit, për shkak të situatës së krijuar nga COVID-19.


Në këtë artikull do të gjeni të përmbledhura planet mësimore të Arsimit të Mesëm të Ulët, për lëndët nga klasa e 6-të deri në të 9-të.  


Në vijim do të publikojmë edhe planet e PLOTA të lëndëve të tjera të këtij cikli që nuk ndodhen në këtë material, pasi jemi në proces pune.PLANI MËSIMOR TREMUJORI PARË GJUHË SHQIPE 6

PLANI MËSIMOR TREMUJORI I PARË GJUHË SHQIPE 8


 

PLANI MËSIMOR VJETOR GJUHË SHQIPE 9

PLANI MËSIMOR VJETOR QYTETARI 7

PLANI MËSIMOR VJETOR QYTETARI 8

PLANI MËSIMOR VJETOR ARTI PAMOR 6 

PLANI MËSIMOR VJETOR ARTI PAMOR 7 

PLANI MËSIMOR VJETOR ARTI PAMOR 8

PLANI MËSIMOR VJETOR HISTORI 6

PLANI MËSIMOR VJETOR HISTORI 7

PLANI MËSIMOR VJETOR HISTORI 8

PLANI MËSIMOR VJETOR QYTETARI 9

PLANI MËSIMOR VJETOR GJUHË SHQIPE 7

PLANI MËSIMOR VJETOR MATEMATIKË 7

PLANI MËSIMOR VJETOR HISTORI 9 

PLANI MËSIMOR VJETOR MATEMATIKË 8

PLANI MËSIMOR I TREMUJORIT TË PARË DHE TË DYTË KIMI 9


PLANI MËSIMOR TREMUJORI I DYTË, GJUHË SHQIPE 6


PLANI MËSIMOR TREMUJORI I DYTË, GJUHË SHQIPE 8


PLANI MËSIMOR TREMUJORI I TRETË, GJUHË SHQIPE 6


PLANI MËSIMOR TREMUJORI I TRETË, GJUHË SHQIPE 8

Përgatiti për publikim Nanila Allkja Biçaku 

© Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

98,451 Lexime
3 vjet më parë