PLANET E REJA

Planet mësimore të ALBAS për Arsimin e Mesëm të Lartë sipas udhëzimeve të reja të MASR

Në këtë artikull do të gjeni të përmbledhura planet mësimore të Arsimit të Mesëm të Lartë nga Shtëpia Botuese Albas. Këto plane janë bazuar në udhëzimet e reja të Ministrisë së Arsimit. Në vijim do të publikojmë edhe planet e lëndëve të tjera të këtij cikli që nuk ndodhen këtu pasi jemi në proces pune.

Shtëpia Botuese Albas, duke uruar të gjithë mësuesit për mbarësi e suksese në punën e tyre, sjell planet e reja mësimore për vitin 2020-2021, sipas udhëzimeve të reja nga Ministria e Arsimit, për shkak të situatës së krijuar nga COVID-19.


Në këtë artikull do të gjeni të përmbledhura planet mësimore të shkollës së mesme, për lëndët nga klasa e 10-të në 12-të. 


Në vijim do të publikojmë edhe planet e PLOTA të lëndëve të tjera të këtij cikli që nuk ndodhen në këtë material, pasi jemi në proces pune.PLANI MËSIMOR VJETOR FILOZOFI 11

PLANI MËSIMOR VJETOR HISTORI ME ZGJEDHJE 12 

PLANI MËSIMOR VJETOR HISTORI 10

PLANI MËSIMOR VJETOR GJEOGRAFI 11 PLANI MËSIMOR VJETOR PSIKOLOGJI 12 

PLANI MËSIMOR VJETOR QYTETARI 10 
PLANI MËSIMOR VJETOR BIOLOGJI 10 

PLANI MËSIMOR I TREMUJORIT TË PARË GJEOGRAFI 10 

PLANI MËSIMOR VJETOR FIZIKË 10 


PLANI MËSIMOR I TREMUJORIT TË PARË DHE TË DYTË  HISTORI 11

PLANI MËSIMOR I TREMUJORIT TË PARË GJEOGRAFI 12 


PLANI MËSIMOR VJETOR FIZIKË 11

PLANI MËSIMOR VJETOR BIOLOGJI 11PLANI MËSIMOR I TREMUJORIT TË PARË GJUHË SHQIPE 11 

PLANI MËSIMOR VJETOR LETËRSI 11 


PLANI MËSIMOR VJETOR LETËRSI 12

PLANI MËSIMOR VJETOR SOCIOLOGJI 12

PLANI MËSIMOR VJETOR BIOLOGJI 12


PLANI MËSIMOR VJETOR LETËRSI 10 PLANI MËSIMOR I TREMUJORIT TË PARË DHE TË DYTË KIMI 10 PLANI MËSIMOR I TREMUJORIT TË PARË KIMI 11 


PLANI MËSIMOR VJETOR MATEMATIKË 10

PLANI MËSIMOR TREMUJORI PARË MATEMATIKË 11 

PLANI MËSIMOR VJETOR GJUHË SHQIPE 10


PLANI MËSIMOR VJETOR GJUHË SHQIPE 12

PLANI MËSIMOR I TREMUJORIT TË DYTË DHE TË TRETË GJEOGRAFI 10

PLANI MËSIMOR I TREMUJORIT TË DYTË DHE TË TRETË GJEOGRAFI 12

Përgatiti për publikim Nanila Allkja Biçaku 

© Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

28,575 Lexime
3 vjet më parë