PLANET VJETORE

Plani edukativ dhe plani kujdestari për klasën e pestë

Këto janë dy modele planesh të cilat do t’ju nevojiten për këtë vit të ri shkollor, për klasat e pesta. Plani edukativ dhe ai kujdestari është përgatitur nga mësuesja jonë bashkëpunëtore Violeta Kuqi. Mësues, ju mund t’ju referoheni këtyre planeve për të hartuar tuajit.

Plani edukativ dhe plani kujdestari janë dy nga planet që do t’ju duhet ju si mësues të fillores për këtë vit të ri shkollor. Ne po ju paraqesim plane të tilla për klasën e pestë, të cilët janë punuar nga mësuesja bashkëpunëtore e Portalit Shkollor Albas, Violeta Kuqi.


PLANI EDUKATIV

PLANI KUJDESTARI

Përgatiti për publikim Nanila Allkja Biçaku

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

37,542 Lexime
3 vjet më parë