Model

Plani Edukativ Individual (PEI) për klasat e treta

Çfarë duhet të mbajnë parasysh mësuesit dhe prindërit gjatë zhvillimit të Planit Edukativ Individual? Si ndërtohet ky plan? Ne ju sjellim një model të këtij plani për klasat e treta. Përgatiti mësuesi ynë bashkëpunëtor Shkëlzim Pepaj.


Çfarë është Plani Edukativ Individual (PEI)?

Çfarë duhet të mbajnë parasysh mësuesit dhe prindërit gjatë zhvillimit të Planit Edukativ Individual?

Cilat janë hapat kryesore në ndërtimin e PEI-t

Kush është përgjegjës për hartimin e PEI-t?


Të gjitha përgjigjet e këtyre pyetjeve por edhe modelin konkret për planin PEI (klasa tretë) e gjeni në materialin e mëposhtëm të përgatitur nga bashkëpunëtori ynë, mësuesi Shkëlzim Pepaj. 


Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

6,322 Lexime
1 vit më parë