Modele

Plani i detyrave portofol për Arsimin Fillor, viti shkollor 2021-2022

Plani i detyrave për vlerësimin portofol përmbledh detyra krijuese, hulumtuese dhe detyrën projekt. Ky plan është për çdo klasë të Arsimit Fillor. Ne ju paraqesim modele të planeve të tilla për klasat I-V për këtë vit shkollor, të përgatitura nga mësuesja jonë bashkëpunëtore Violeta Kuqi.

PLANI I DETYRAVE PORTOFOL

ARSIMI FILLOR

VITI SHKOLLOR 2021-2022

Klasa I

Klasa II

Klasa III

Klasa IV

Klasa V 

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

19,724 Lexime
2 vjet më parë