VITI SHKOLLOR 2021-2022

Plani i orëve të përsëritjes nga klasa e shtatë deri në klasën e nëntë, në lëndët Gjuhë shqipe dhe Matematikë

Ju paraqesim planin e përsëritjes së mësimeve për klasën VII-IX për periudhën nga 1 deri më 24 shtator 2021, në lëndët Gjuhë shqipe dhe Matematikë. Planet model vijnë nga puna e palodhur e bashkëpunëtores sonë, mësueses Violeta Kuqi, bazuar në udhëzuesin e posaçëm për përmirësimin e arritjeve të nxënësve.

Plani i veprimtarive të orëve të përsëritjes për klasat nga e shtata deri në klasën e nëntë.


Punoi: Violeta Kuqi


Plani i përsëritjes në lëndën Gjuhë shqipe, klasa VII-IX 

Plani i përsëritjes në lëndën Matematikë, klasa VII-IX 

© Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

16,108 Lexime
2 vjet më parë