PLANIFIKIM VJETOR

Planifikim vjetor, qytetari

Planifikim vjetor; Fusha: Shoqëria dhe mjedisi; Lënda e qytetarisë, klasa e pestë. Planifikim i realizuar nga mësuesja Violeta Nipolli.

Violeta Nipolli ka përgatitur planifikimin vjetor në lëndën e qytetarisë.


PLANIFIKIMI VJETOR

FUSHA: SHOQERIA DHE MJEDISI

LËNDA: QYTETARI

KLASA V

(Violeta Nipolli; Portali Shkollor)

1,038 Lexime
8 muaj më parë