MODEL

Planifikimi, ndërtimi i pyetjeve dhe organizimi i një testi në gjuhë të huaj

Njohja me kuadrin europian të gjuhëve të huaja për përcaktimin e nivelit të pyetjeve. Format prezantimi i punuar nga Adriana Kurti.

Sjellim një material profesional për të gjithë ju mësues të gjuhëve të huaja. Format prezantimi i punuar nga Adriana Kurti, tregon me detaje planifikimin, ndërtimin e pyetjeve dhe organizimin i një testi në gjuhë të huaj. 

Njihuni me kuadrin europian të gjuhëve të huaja për përcaktimin e nivelit të pyetjeve. 

(Portali Shkollor)

1,414 Lexime
11 muaj më parë