Praktika 2020-2021

Praktika profesionale, plani mësimor i praktikantit, klasa I-V

Këto materiale të këtij artikulli u vinë në ndihmë stazhierëve dhe mësuesve që ndjekin praktikën profesionale për ciklin fillor. Në të do të gjeni planet mësimore të praktikantit për klasat nga e para në të pestë si dhe formatet e vëzhgimit për praktikantin si mësues ndihmës. Përgatiti:Violeta Kuqi.

PLANI MËSIMOR I PRAKTIKANTIT KLASA I

PLANI MËSIMOR I PRAKTIKANTIT KLASA II


 

 

PLANI MËSIMOR I PRAKTIKANTIT KLASA III

PLANI MËSIMOR I PRAKTIKANTIT KLASA IV

PLANI MËSIMOR I PRAKTIKANTIT KLASA V

 


 

FORMATET E VËZHGIMIT PËR PRAKTIKANTIN SIMËSUES NDIHMËSE

Përgatiti për publikim N.Allkja Biçaku 

©Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

4,054 Lexime
2 vjet më parë