Model

Program për Festën e Abetares nga mësuesja Violeta Kuqi

Festa e Abetares është kurorëzimi i mësimit të të gjitha shkronjave, rrokjeve, fjalëve, fjalive e teksteve. Fëmijët e klasave të para e presin me padurim këtë moment dhe për t’ua bërë të paharruar, më poshtë do të njiheni me një model programi për Festën e Abetares.

Festa e Abetares është kurorëzimi i mësimit të të gjitha shkronjave, rrokjeve, fjalëve, fjalive e teksteve. Fëmijët kanë veshjen e tyre festive  për ta festuar sa më bukur mbylljen e njohjes dhe të ngulitjes së shkronjave  nga libri i abetares. Pas ngulitjes së shkronjave fëmijët janë drejt pavarësisë së të lexuarit të teksteve letrare dhe joletrare.


PROGRAM PËR FESTËN E ABETARES

(viti shkollor 2021-2022)

                                      Hartoi programin: VIOLETA KUQI                                       

©Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

20,259 Lexime
2 vjet më parë