Model

Projekt/ Traditat, zakonet, veshjet dhe gatimet tradicionale të vendit tonë

Projekt për nxënësit e klasave të 7-ta dhe 8-ta për të shfaqur njohuri mbi mënyrën, sesi mund të hulumtojnë mbi zakonet dhe traditat e vendit tonë dhe të përgatisin një gatim tradicional të krahinës së tyre me ndihmën e familjarëve. Përgatiti Aida Haxhiu.

PROJEKT

Titulli i projektit: Traditat, zakonet, veshjet dhe gatimet tradicionale të vendit tonë


Lënda: Gjuhë Shqipe 

Klasa: VII-AB + VIII-A

Mësuesja: Aida Haxhiu


©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

859 Lexime
4 javë më parë