Model

Projekti kurrikular si pjesë e detyruar e portofolit/ Shembull konkret nga Pranvera Musta

Çfarë duhet të ketë parasysh mësuesi në planifikimin e një projekti kurrikular? Cilat janë fazat kryesore që ndiqen për realizimin e një projekti? Materiali më poshtë ju njeh me këto çështje, ndërsa mësuesja Pranvera Musta sjell edhe një projekt konkret në Kimi.

Shembull i një projekti kurrikular

Tema e projektit: Elementet kimike me vlera historike, industriale dhe shëndetësore


Përgatiti: Pranvera Musta

©Portali ShkollorTë gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

7,999 Lexime
2 vjet më parë