VANAF

QSHA: Testime dhe modele testesh në Vlerësimin e Arritjeve të Nxënësve në Arsimin Fillor

Këto janë modelet e vitit 2020 për Vlerësimin e Arritjeve të Nxënësve të Arsimit Fillor. Përmes këtij publikimi nga QSHA, ku përmblidhen disa teste të VANAF, synojmë t’u japim nxënësve, prindërve, mësuesve një mundësi që të familjarizohen me përmbajtjen e testit dhe llojet e pyetjeve që përdoren në të.

Si ta lexoni materialin e mëposhtëm?


Për ta bërë sa më të lehtë përdorimin e këtij materiali, përmbajtjen e tij e kemi ndarë në dy seksione: 

Seksioni 1 përmban testet e përdorura në VANAF, bashkë me një informacion mbi përmbajtjet e testeve, kompetencat që vlerësohen, pesha që zë çdo kompetencë, llojet e pyetjeve etj. 


Seksioni 2 përmban skemat e vlerësimit për testet e përdorura në VANAF.

©Portali Shkollor Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë. 

33,784 Lexime
3 vjet më parë