MODEL

Qytetari 9, tema mësimore “Debati publik”

Mësuesja Najada Hoxha sjell modelin e një ore virtuale në lëndën e Qytetarisë 9, me temë “Debati publik”. Materiali është tepër i vlefshëm për kolegët e kësaj lënde dhe për nxënësit do të jetë lehtësisht i kuptueshëm për nga mënyra se si është servirur.

Orë mësimi virtuale në lëndën e Qytetarisë

Tema: “Debati publik”

Përgatiti: Najada Hoxha

 

 

(Portali Shkollor) 

935 Lexime
6 muaj më parë