Model

Raport Vlerësimi i Nxënësve me Aftësi Ndryshe, bazuar në zbatimin e planit PEI 2022-2023

Më poshtë do të gjeni një model Raporti Vlerësimi të Fëmijëve me Aftësi Ndryshe, bazuar në zbatimin e planit PEI, për vitin shkollor 2022-2023. Raporti përmban informacionin e përgjithshëm, të dhënat e përgjithshme për nxënësin si dhe të dhënat mbi rezultatet e arritura të planit PEI sipas pesë fushave.

MODEL VLERËSIMI I FËMIJËVE ME AFTËSI NDRYSHE

(Bazuar në  zbatimin e planit PEI 2022 – 2023)

©Portali Shkollor– Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

3,289 Lexime
1 vit më parë