MSH 2021

Rezultatet e provimit të Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë

Janë shpallur rezultatet e provimit të Gjuhës shqipe dhe Letërsisë të Maturës 2021. Më poshtë do të gjeni listën me rezultatet konkrete për çdo maturantë, të cilët mund të futen në kërkim me barkodin personal.


Si të njiheni me rezultatin tuaj të provimit të gjuhës së huaj?


Pasi të hapni drive e dokumentit në dritaren përkatëse, mbani shtypur njëkohësisht ctrl+f për të gjetur nëpërmjet barkodit tuaj personal rezultatin final.

©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.  

5,152 Lexime
3 vjet më parë