Model

Si realizohet një planifikim ore mësimore nga praktikanti? Model i gatshëm në lëndën Gjuhë Shqipe 8

Më poshtë do të njiheni me një model planifikimi ore mësimore që realizon një kandidat për mësues në shkollat 9-vjeçare. Praktikantja Suela Çelaj nga shkolla “Adem Haxhija” Postribë, ka preferuar të ndaj me kolegët ditarin dhe një orë mësimore në lëndën e Gjuhës shqipe, klasa 8-të.

Model ditari dhe orë mësimore 

Lënda: Gjuhë shqipe VIII

Tema: Mbiemri-Kategoritë gramatikore të mbiemrit

Përgatiti: Suela Çelaj (Praktikante për mësuese), shkolla “Adem Haxhija” Postribë                                       

                                                                                                                                                                      

©Portali Shkollor- Të gjitha të drejtat e rezervuara. Ndalohet kopjimi pa lejen tonë.

5,193 Lexime
3 vjet më parë